Web Analytics Made Easy - Statcounter

هومن حاجی عبداللهی که این روزها تمام تمرکزش را بر روی بازیگری گذاشته، درباره علت خداحافظی‌ از حوزه اجرا، حذف عروسک «پنگول» و همچنین ساخت سریال «پایتخت» اظهارنظر کرد.

به گزارش صدای ایران به نقل از ایسنا، این بازیگر و صداپیشه در پاسخ به این پرسش که چرا دیگر در برنامه کودک حضور ندارد و علت حذف عروسک محبوب پنگول از این برنامه چیست؟ توضیح داد: روزهایی که کار اجرا می‌کردم هر از چند گاهی گریزی به بازیگری می‌زدم اما در حال حاضر همه توانم بازیگری است و دیگر قصد همکاری به عنوان مجری با برنامه کودک را ندارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او ادامه داد: پیش از این هدفم بازیگری بود و برنامه «رنگین کمان» هم خستگی مفرطی برایم بود. هشت سال در آنجا کار کردم، هشت تا ۳۶۵ روز برنامه زنده و مستقیم اجرا کردم. از بی‌مهری‌ها، اعمال‌نظرهای غیرتخصصی، مسائل مالی و ... خسته شده بودم. هشت سال کار کرده بودم و از سال پنجم به بعد هنوز طلب داشتم؛ البته این مساله ارتباطی به تهیه‌کننده نداشت و مشکل تلویزیون بود.

او گفت: متاسفانه تلویزیون برای هنرمندانش نه درست هزینه می‌کند، نه فکر درست و حسابی دارد و نه نظری می‌دهد که صائب باشد؛ بنابراین عطای کار را به لقایش بخشیدم.

حاجی عبداللهی درباره عروسک «پنگول» نیز با یادآوری اینکه این عروسک در آرشیو صداوسیما خاک می‌خورد، گفت: این عروسک به نام من و تهیه‌کننده ثبت شده است و کسی هم حق تصرف آن را ندارد. ما می‌توانیم حتی به فعالیت‌مان با عروسک پنگول در بیرون از تلویزیون ادامه دهیم اما فعلا ترجیح دادیم کار نکنیم و کارهای دیگری داریم. شاید هم اگر نگاه مدیران محبت‌آمیزتر شود این عروسک به تلویزیون برگردد.

او درباره ویژگی‌های کاراکتر این عروسک گفت: پنگول زبان تند و تیز و انتقادی داشت اما کودک بود و اشتباه و بی‌ادبی هم می‌کرد و آنقدر جا باز کرده بود که مخاطب بزرگ و کوچک داشت. خود پنگول نامه‌ای از یک سرهنگ بازنشسته خواند که برایش نوشته شده بود که خیلی دوستش داشت اما به هر حال دوام نیاورد. ما نیز آنقدر خسته شدیم و به ما بی‌مهری شد که این اتفاق افتاد.

این بازیگر در ادامه با بیان اینکه مدیران صدا و سیما نیز باید به هنرمندان اعتماد داشته باشند و به تفکر بقیه هم احترام بگذارند، گفت: تلویزیون این روزها با رکودی مواجه است و فقط «پایتخت» چاره درمان نیست. آن وقت مخاطب سالی یک بار تلویزیون را می‌بیند.

حاجی‌عبداللهی درباره رویکرد تلویزیون در قبال ساخت برنامه‌های کودک و نوجوان همگام با بازگشایی مدارس، گفت: من اگر مسؤول بودم کارهایی را انجام می‌دادم و الان نیز فایده‌ای ندارد که بگویم تلویزیون چه کند و چه نکند چون گوش نمی‌کند. تلویزیون متاسفانه کار خودش را می‌کند. تنها راهش این است که تلویزیون چهره‌های محبوب کودکان را برگرداند. برنامه‌هایی از جنس «محله برو بیا» و ... مخاطب را پای تلویزیون نگه می‌داشت و اینترنت و ماهواره‌ای هم در کار نبود. اما در حال حاضر با وجود شبکه‌های ماهواره‌ای و فضای مجازی و اینترنت باز هم می‌شود کارهایی انجام داد که مخاطب را پای تلویزیون بنشاند. باید برنامه‌هایی مثل «دورهمی»، «خندوانه» و «پایتخت» ساخته شوند و از این گونه فکرها خرج شود.

حاجی عبداللهی در این زمینه تاکید کرد: تلویزیون باید به دنبال چهره‌های خاطره‌انگیز باشد و زمان مشخصی را که به ساعات فراغت بچه‌ها نزدیک‌تر باشد، به حضور چهره‌های محبوب کودکان اختصاص دهد.

این بازیگر در پایان درباره ساخت «پایتخت» نیز توضیح داد: هنوز هیچ خبری از ساخت «پایتخت» نیست و جلسه‌ای در ارتباط با ساخت آن برگزار نشده است؛ ضمن اینکه الان همه سر کار دیگری هستند. برای مثال محسن تنابنده سر یک کار سینمایی است، سیروس مقدم مشغول ساخت سریال دیگری است، احمد مهران‌فر در سریال نمایش خانگی فعالیت می‌کند و خود من نیز در یک کار سینمایی مشغول هستم و دوستان دیگر نیز همین طور. بنابراین هنوز خبری از «پایتخت» نشده است.

هومن حاجی عبداللهی از حضورش در فیلم سینمایی «سامورایی در برلین» به نویسندگی و کارگردانی محمد نادری و تهیه کنندگی ابوالفضل صفاری خبر داد و گفت: در این فیلم بازیگرانی چون حمید فرخ‌نژاد، گوهر خیراندیش، مهدی ژوله، میرطاهر مظلومی و ... حضور دارند.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: هومن حاجی عبداللهی اجرا پایتخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۴۳۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شب نغمه‌های اذان ایرانی روی صحنه می‌رود

"شب نغمه‌های اذان ایرانی" ۲۲ اردیبهشت‌ در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار می‌شود. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در این برنامه نمونه‌هایی از تولیدات تازه اجرای اذان در دستگاه های موسیقی اصیل ایرانی معرفی خواهد شد و در قسمت دوم برنامه ارکستر نیایش به سرپرستی علیرضا امینی مجموعه‌ای از آثار مناجاتی را اجرا می‌کند.

آثار اجرا شده توسط ارکستر نیایش در این اجرا، سروده و با آهنگسازی علیرضا امینی بوده که تنظیم قطعات را ایمان ملکی انجام داده است. اساتید برجسته هاشم احمدوند، سید ابوالفضل عدل، مهدی محمدی، حامد کاظمی و جواد کاپریمی خوانندگان آثار اذان ها و در ادامه ارکستر نیایش هستند. مراسم تجلیل از اجرای استاد رحیم موذن‌زاده و نیز استاد احمد مراتب و اهدای لوح های یادبود نیز یکی از چند قسمت این برنامه است. همچنین رونمایی از لوح ثبتی پرونده ثبت اذان‌گویی با موسیقی اصیل دستگاهی آواز ایرانی نیز از دیگر بخش‌های این برنامه خواهد بود.

علیرضا امینی در خصوص " شب نغمه‌های اذان ایرانی " گفت: من برای اولین بار در پرتو معرفی اجرای نغمه‌های اذان ایرانی به روش پیشینیان که اسناد مضبوط آن از حدود 110 سال پیش موجود است اجرایی را روی صحنه خواهم برد. نماز جایگاه معنوی بسیار بالایی در میان ایرانیان داشته است و در هر کوچه و خیابانی هر ایرانی با بیان خود اذان می‌گفته و مردم را برای نماز و عبادت آگاه می‌کرده است. همان‌طور که در حال حاضر اذان بیات ترک رحیم موذن‌زاده اردبیلی و شور محمد آقاتی در بهترین روایت ارزش این گونه مهم هنر معنوی را در جامعه ما نشان می‌دهد.

تامین مالی سینما، تئاتر و موسیقی از طریق بازار سرمایه

وی افزود: ما می‌توانیم با رونق روایت دوباره اذان ایرانی بین هنرمندان آواز اصیل ایرانی ، تمام ایرانی ها را با حفظ و روایت اذان  آشتی دهیم. اذان می‌تواند به عنوان یک نغمه و مناجات در تمامی لحظات زندگی مردم حضور داشته باشد چرا که تمام جملاتش گفت‌و‌گو از صفا و صمیمیت و اصول دینی ما است. اگر بتوانیم این باورها را تقویت کنیم تأثیر مثبتی روی تربیت اخلاقی جامعه خواهد داشت.

امینی ادامه داد: اجرای اذان ایرانی به عقیده من می‌تواند یکی از بزرگترین اتفاقات در پرورش نسل جوان جدید ما باشد. وقتی این نسل بتواند اذان را با نغمات قومی و ملی خود بشنود می‌تواند جملات زیبای اذان را اجرا و زمزمه کنند. اذان یک اجرا مختص به اوقات شرعی نیست. موسیقی ملی ما قابلیت‌های والایی دارد که وقتش رسیده به آن اصالت برگردیم و بی‌اعتنایی‌هایی که به موسیقی ملی ایران شده است را پایان دهیم و بدانیم این موسیقی نیاز به برنامه و حمایت دارد.

این آهنگساز خاطرنشان کرد: بنده تشکر می‌کنم از حجت الاسلام مهدی خاموشی که از این طرح در سازمان اوقاف و امور خیریه حمایت کردند. همچنین تشکر می‌کنم از استاد مهدی وجدانی وتیم اجرایی پژوهشی ویژه ثبت میراث ناملموس فرهنگی در سازمان میراث فرهنگی و مدیریت علیرضا ایزدی که لوح ثبتی پرونده اذان‌گویی با نغمات موسیقی اصیل دستگاهی آوازی ایران  را برای ما ثبت کردند و تشکر از استاد احمد مراتب که قبول کردند در برنامه ما حضور یابند و خاطره اذان‌گویی ایشان بر بام کعبه به عنوان دومین نفر بعد از بلال حبشی و اولین ایرانی را برای ما روایت کنند.

گفتنی است در اولین  اجرای " شب نغمه‌های اذان ایرانی " در تالار اندیشه ورود برای عموم آزاد و رایگان خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «شب نغمه‌های اذان ایرانی» روی صحنه می‌رود
  • سری جدید برنامه‌های «مهمانی» و «برمودا» ساخته می‌شود
  • شب نغمه‌های اذان ایرانی روی صحنه می‌رود
  • درویش: عالیشاه نباید آن حرکت را انجام می‌داد/اوسمار خودش خواست بعد از فضای بازی با سپاهان برنامه بدهد+فیلم
  • پیمان جبلی: دوست داشتیم خبرهای خوش المپیک را از زبان او بشنویم
  • زبان برنامه نویسی پایتون چیست و چگونه می‌توان آن را یاد گرفت؟
  • ساخت ۱۲ هزار واحد مسکونی در کل کشور در سال گذشته
  • آخرین روزهای استقلالی بودن | خداحافظی نزدیک است
  • خداحافظی با مرد خوش صدای رادیو/ مسعود اسکویی درگذشت
  • کاش تلویزیون، این مدلی نبود